Home » Kinderstoelen » Nieuw model Tripp Trapp » Refurbished - €159,95

Refurbished eigen design:

Kies uw eigen kleur, plaats een bestelling en wij doen de rest. Wij spuiten de stoelen professioneel, hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen en zijn de stoelen niet meer van nieuw te onderscheiden.

Refurbished Standaard kleuren:

Deze standaard kleuren zijn direct uit voorraad leverbaar zolang de voorraad strekt. Elke week vullen wij de voorraad aan

Wat betekend Refurbished:

Refurbished is tegenwoordig helemaal hip. Wij verkopen dan ook refurbished Stokke Tripp Trapp stoelen. Deze stoelen worden volledig opgeknapt en professioneel gespoten waardoor wij de kwaliteit kunnen garanderen en ze niet meer van nieuw te onderscheiden zijn. U heeft de keuze uit standaard kleuren die wij direct uit voorraad kunnen leveren of bestel uw eigen design en kies uw eigen kleur naar keuze. Het enige wat wij van u nodig hebben is de juiste kleurcode. 

Ook bij deze producten krijgt u 30 dagen bedenktijd.

LET OP: De levertijd van de eigen design stoelen bedaagd ongeveer 4 weken

Bent u toch niet helemaal tevreden? Dan kunt u de stoel gewoon retourneren en krijgt u het aankoop bedrag vergoed, Dit geld ook voor de eigen design stoelen, wij kunnen er altijd weer iemand anders blij mee maken.