Home » Kinderstoelen » Nieuw model Tripp Trapp » Refurbished - €159,95

Refurbished Stoelen:

Kies voor duurzaam, kies refurbished. Onze refurbished stoelen worden grondig geschuurd en daarna professioneel gespoten, hierdoor is een hogere kwaliteit niet mogelijk. De standaard kleuren zijn direct uit voorraad leverbaar zolang de voorraad strekt. Elke week vullen wij de voorraad aan. Daarnaast kunt u ook kiezen voor ´´eigen design´´ dan spuiten wij de stoel in de kleur van uw keuze.

 

LET OP: Alleen op de ''Eigen design'' stoelen zit een levertijd van 4 weken. De overige kleuren kunnen wij direct uit voorraad leveren.

Wat betekend Refurbished:

Vind u duurzaaheid belangrijk? Kies dan voor een refurbished Tripp Trapp i.p.v. een nieuw. De Stokke Tripp Trapp is kwalitatief een goed product en daarom zeer geschikt om op te knappen. Refurbished is tegenwoordig helemaal hip. Wij verkopen dan ook refurbished Stokke Tripp Trapp stoelen. Deze stoelen worden volledig opgeknapt en professioneel gespoten waardoor wij de kwaliteit kunnen garanderen en ze niet meer van nieuw te onderscheiden zijn. U heeft de keuze uit standaard kleuren die wij direct uit voorraad kunnen leveren of bestel uw eigen design en kies uw eigen kleur naar keuze. Het enige wat wij van u nodig hebben is de juiste kleurcode. 

Ook bij deze producten krijgt u 30 dagen bedenktijd.

LET OP: De levertijd van de eigen design stoelen bedaagd ongeveer 4 weken

Bent u toch niet helemaal tevreden? Dan kunt u de stoel gewoon retourneren en krijgt u het aankoop bedrag vergoed, Dit geld ook voor de eigen design stoelen, wij kunnen er altijd weer iemand anders blij mee maken.

De uren die nodig zijn om een Tripp Trapp te refubishen zijn hoog, hierdoor is de prijs hoger dan de andere stoelen en is het voor ons alleen mogelijk om de nieuw model stoelen op te knappen. Dit zijn stoelen van na mei 2003 geschikt voor de nieuwe accessoires. (er zijn alleen 2 soorten gliders, schroef en schuif)