Onze producten

 

De duurzame kinderstoel:

Al onze producten zijn uniek en hebben al vele avonturen beleefd. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal. Soms zijn de verhalen terug te vinden in de vorm van een deukje of een krasje, soms is er geen spoor te bekennen en heel soms heeft een restje eten zich verstopt in een door ons vergeten hoekje.

Wij vinden het fantastisch dat het boek nog niet uit is, maar dat dit product bij u een nieuw hoofdstuk krijgt. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Vind u het product achteraf toch té uniek dan kunt u hem binnen 30 dagen (ook zonder reden) retour sturen. Na ontvangst maken wij het aankoopbedrag aan u over. 

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Helaas hebben wij ons doel nog niet gehaald, ook wij maken wel eens een fout. Maar dit is wel ons doel en mochten wij een fout maken, dan lossen wij dit graag goed op.

 

100% klanttevredenheid, dat is ons doel!

Niet goed? Geld terug!

30 dagen bedenktijd

Veilig en gecontroleerd

Foutje? Wij lossen het graag goed op

 

Kies voor zekerheid:

Helaas worden wij bij de inkoop bijna elke week klein en grootschalig opgelicht. Gebruikte producten worden vaak online mooier voor gedaan dan ze in werkelijkheid zijn. Ook is het soms maar de vraag of er ooit wel een zending binnen komt. Helaas hebben wij al geaccepteerd dat dit gebeurt en houden hier altijd rekening mee. Dit heeft voor u als klant een groot voordeel. Als u bij ons koopt heeft u de garantie dat u krijgt waar u voor heeft betaald. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn dan kunt u het product binnen 30 dagen retourneren.

 

Wat doen wij:

- Inkoop/inruil

- Controleren

- Selecteren en categoriseren

- Schoonmaken

- Brengen stoel terug in nieuwstaat (Alleen bij Refurbished)

 

 

Wij verwelkomen u graag als klant bij Gebruiktekinderstoelen.nl