Home » Over ons » Verzenden

Verzenden

 

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u automatisch een factuur en bevestiging. De track and trace code ontvangt u ook automatisch via de mail nadat wij het pakket hebben verzonden. Omdat wij een kleine onderneming zijn en dit bedrijf met veel plezier naast ons gezinsleven en onze banen in het onderwijs leiden, hebben wij ervoor gekozen om één keer per week te verzenden via Post-NL. Momenteel is dit elke maandag. Op maandag ontvangt u  de track and trace code zodat u de zending kunt volgen.

 

Bezorgmoment Post-nl:

Normaal gesproken is Post-nl heel snel en heeft u meestal binnen 2 dagen het pakketje al in huis. Vanwege de drukte door Covid-19 kan het voorkomen dat uw pakket wat later bezorgd word. Houd de track and trace code in de gaten. 

 

LET OP:

Besteld u op woensdag? Dan moet u dus even een weekje geduld hebben. Maar het is het wachten meer dan waard.

 

Geen pakket, bevestiging of track and trace code ontvangen?

Heeft u geen pakket, bevestiging of track and trace code ontvangen? neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar info@gebruiktekinderstoelen.nl, vermeld hierbij uw naam, klantnummer en adres dan starten wij direct een onderzoek en maken wij het voor u in orde.