Verzenden

Verzenden & retour

Verzenden

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u automatisch een factuur en bevestiging. De track and trace code ontvangt u ook automatisch via de mail nadat wij het pakket hebben verzonden. Wij verzenden binnen 7 dagen met DPD.

Bezorgmoment DPD
Normaal gesproken is DPD heel snel en heeft u meestal binnen 2 dagen het pakketje al in huis. Vanwege de drukte door Covid-19, kan het voorkomen dat uw pakket wat later bezorgd word. Houd de track and trace code in de gaten. 

Geen pakket, bevestiging of track and trace code ontvangen?
Heeft u geen pakket, bevestiging of track and trace code ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar info@gebruiktekinderstoelen.nl, vermeld hierbij uw naam, klantnummer en adres dan starten wij direct een onderzoek en maken wij het voor u in orde.

DPD_logo(red)2015
620 ervaringen 5/5
5/5

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons een drijfveer. Stokke maakt kwalitatief mooie producten die met enig aandacht een leven lang mee kunnen. Hier spelen wij graag op in.

Maatschappelijk betrokken

Wij vinden het fijn om maatschappelijk betrokken te zijn en steunen dan ook graag lokale kleinschalige initiatieven. Wij staan open voor suggesties.

Koop met zekerheid

Bij ons koopt u met zekerheid, wij gecontroleren, gecategoriseren en reinigen onze producten grondig.

Onze service

Wij streven naar 100% klanttevredenheid. U ontvangt bij ons standaard 30 dagen bedenktijd.

© www.gebruiktekinderstoelen.nl
1